torsdag 29. september 2011

Vi går så langt kroppen vil og det går ikke fortere enn det gjør !

Men det betyr ikke at vi ikke har kost oss på tur i dag :D Det er bare ikke alle dager som er like gode , og kroppen slettes ikke vil gjøre det jeg har lyst til . Og i dag hadde jeg lyst på tur i skogen . Angra jo nesten før jeg hadde gått ut døra.... hoftene verka og jeg tenkte med gru på den bratte kneika. Men så tenkte jeg  Hallo der , du trenger vel ikke gå så fort ,  du har da hele dagen å ta av , så går du så langt du orker .... Noen ganger hender det at jeg får slike smarte innfall ;)  Og så kom både gammla og Tuva seg en tur i skogen. Tuva klaga ikke på tempoet heller!

En skal ikke gi opp fordi om en kan føle at en går i motbakke inn i mellom . Bare se på denne furua her , den ser jo ut som den skal tippe hvert øyeblikk , men den klamrer seg fortsatt fast . Egentlig ser det ut som den får en annen vinkel på livet enn sine med søsken . Kanskje det er sånn for oss mennesker også ?? ????

Vi fikk i alle fall nyte av høstens flotte fargeprakt , og det er jo så vakkert !

Selv om veien opp var ganske bratt , kom vi oss opp til  et av favoritt steden våre . Det er slettes ikke så langt  og så var det så deilig å tenke på at hjemmover var det bare nedoverbakke :D Og det var deilig å komme seg ut av stua, selv om  en ikke følte seg så bra  da dagen startet .






Så har jeg jo verdens beste tur kamerat også :D Solstrålen min Tuva !


Bare litt igjenn så er vi der . Da skal vi bare nyte  en stund før vi går hjem !

Leke litt med kamera .

Nyte utsikten og se på sola som skinner borti fjella .

Fundere litt på livets realiteter . Som her har Tuva full oversikt over det meste . Sånn skulle det jo vært i livet også , men det er ikke alltid en kan se allt så klart .

Noen ganger er det bare så vidt en kan skimte hva som ligger bak og en må forandre ståsted for at en skal få oversikt. Nei det er ikke alltid lett og  se så klart som man burde . Og noen ganger når man i ettertid får full oversikt , kan en jo lure på hvorfor en ikke skjønte det før . Men det er nok en del av livets puslespill .
Jeg pleier alltid å få en "gave " når jeg går til mitt spesielle sted, så jeg var litt skuffet over at jeg ikke hadde funnet gaven min i dag ..... Men så måtte jeg kikke meg litt rund , det er sikkert meningen jeg må kikke meg litt rundt ellers også ;)   Men jeg gikk meg rett på denne hærlige steinen her .

Bare helt nydelig !  Den har jeg tatt med meg hjem  og den skal få ligge sammen med de andre steinen mine ... ja det er vel et par tre fire .... Hmmmmmmm OK allt for mange , men de er jo så fine og jeg er jo steine gal så hva passer vel bedre enn stein ???

Også denne  soppen da som hadde pyntet seg , skal si jeg fikk  dratt på smilebåndet he he . Den så ganske snodig ut der den stod .

Men så måtte vi skyned oss hjem  det var noen som ventet på oss :D

Og når en får besøk  må en server no godt , Og ikke noe som smaker så godt som Tørrfisk .
Nå vurderer gammla å være litt kreativ , men har  fortsatt ikke bestemt seg om det blir perler eller strikking ....
Siden det var så mange himmelske bilder her  bestemte jeg meg for å linke til Himmelsk #52 hos Petunia 

7 kommentarer:

Malys krok sa...

Hei! Så trivelig å få være med på en så flott tur!
Fine bilder har du tatt underveis, bilder som jeg ble glad av å se på! Fin hund har du og, med fint navn, som også vi har på en hund i vår familie.
Hvilken rase er det? Ønsker dere en fin helg!
-Margit-

Mandy Lou sa...

Kjempefine bilder! Kjekt å se dere koser dere på tur. Ha ei fin helg!

Mariane sa...

Det er jo himmelsk når tingene passer sammen og det lykkedes det man gerne vil. Rigtig flot samling af billeder - Smukt smukt !! :)

MissMette sa...

Flotte bilder av vakker
natur, og skjønne lille
Tuva ღ herlig, herlig :)
Ønsker deg en fin fredag
og helg, klem fra Mette

Trollkjerringa1 sa...

Margit Tuva er blanding av Terrier og ett eller annet , Men vi er begge enig om at hun er en ekte reinrasa kosehund ;)

Marianne sa...

For en fantastisk koselig tur dere hadde. Og mange herlige bilder!
Godt at du greide å ta det i ditt tempo!

Petrinetrollmor sa...

Så fin tur dokke har hatt og så flotte naturbilder.

Tuva var da også ei flott jente, og sikkert ein strålande kompis å gå tur sammen med.

Frikken er så gammel han no, at eg må snart finne meg ein ny turvenn.

Er der litt terrier i Tuva ?

Ønsker dokke ein fin søndagskveld: