tirsdag 11. september 2012

Så var vi her igjenn da !

Jo da det er fortsatt liv i gammla , men det har blitt dårlig med oppfølging i bloggen idet siste desverre .
Helsa skrangler og  det har vært mye annet jeg har måtte prioritere først , men jeg håper jeg skal får tilett og annet innlegr inni mellom i alle fall :D

Det har blitt mye garn hobby i sommer , og lite aktivitet med perler , men det har jeg altså tenkt å ta igjenn nå utover høsten , jeg håper i alle fall det :))))Det har blitt 4 heklede pledd  i løpet av sommeren to små baby tepper og to store :D

Søte sommerfugler av restegarn oppskrift finner du HER


Jeg har faktisk prøvd meg på noe jeg ikk e kan :D  Hakking  , så jeg måtte så klart investere i hakke kroker !  Synes det var veldig festelig :)  Så jeg holder på  litt inni mellom .
Har en del som jeg må ha ferdig , men jeg skal legge ut bilde senere :)

Jammen har det blitt ei heklet Hello Kitty lue også :) Jeg hr leget min etter eget hode , men  det finnes oppskrift på en som ligner HER

 Det har jo blitt noen smykker også , for ikke å snakk eom de her kule øredobbene som  gikk utrolig fort unna :)  Heldig vis har jeg så jeg  kan lage flere :) Du finner dem HER Og masse vis av andre smykker og øredobber :)
 Kjempe søte cupid øredobber , med blå krystallperler
Og katte smykke med kule øredobber og armbån der noe av det siste jeg har laget .

 Et sett med cupid øredobber og smykke ble gaveEn del maskemarkører  har det også blitt , de er jo bare så praktisk med åpne lukke funksjon og dessuten kan en jo bruke anhenget til smykke .

Flere maskemarkører finner du HER
Nå ser det ut som høsten er på vei og det er tid for inne aktiviteter , selv om det i går var over 20 C  ute  , var det ny snø på fjellet og bare 4 grader  Lørdag .

Ha en trivelig dag  og en kreativ uke

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, utrolig fin blogg! kunne du funnet en strikkeoppskrift på en svampebob lue? min mor har snart bursdag og det ville vært midt i blinken for henne! :)