fredag 25. november 2011

Advent !

Har hørt rykter om at det er 1.søndag i advent nå til helga ??????? Opppps  alle rede ???
Hjelpe å trøste, det betyr jo at det er rett før det er jul det jo.
Vel nå har i alle fall gammla fått opp juleardiner  og adventsstjerna henger på skjeive slik den gjør hvert år...... Grrrrr , men i år gadd jeg ikke å prøve å rette den en gang, den trives tydelig vis slik ;) 

Ellers har det vært en travel uke , men litt kreativitet har det blitt tid til ! 
Morro var det å pynte litt på adventslysa.  Allt en behøvde var en serviett med mønster og en saks til å klippe det ut. Så var bare å stryke det på !


Ganske kul ikke sant, men det er liksom noe som mangler  om det skal være adventslys. En kjapp tur i  scrapbook tinga te mor og vips !Se det var bedre ja . Og om du ikke ser de hjemme hos meg er det nok fordi jeg har gitt dem bort .


Litt smykkelaging har det også blitt , synes de gudinne anhengene er så tøffe .

Søte pusekatt øredobber !


Og en masse jule engle! Søte ikke sant !
Men nå får jeg fortsette å forbrede meg til jul . Desuten skal jeg ha middagsgjester, så vi sees, litt nærmere jul :D God Helg !

2 kommentarer:

HeklePinne sa...

Så tøffe lys! Slike vil jeg også lage :-) Det der med julestjerna tror jeg er inn programmert ved produksjon! Mine gjør akkurat det samme, henger litt på skjeiva. Men det gjør jo ingen ting for jeg er jo ikke riktig helt rett jeg heller :-)

Advents klem fra meg og mine :-)

Mandy Lou sa...

Det er noe eget med disse stjernene som helst vil henge på snei. Jeg må vel også finne fram mine. Men det er ikke aktuelt før 1 desember altså. Smart lyspynt du har laga, og flotte smykker. Du har virkelig vært kreativ i det siste. Flinkeline!