fredag 4. november 2011

Nå skal det feires !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Det er snart 150 likere på Hobby kråa na mor og det skal jeg selvfølgelig feire :D
Men det er jo ikke lov å tekke ut tilfeldige vinnere på Facebook så det  blir en Gi Bort her inne !
Det er jo alle dere som liker siden som virkelig trenger en oppmuntring , fordi dere er så utrolig hærlige og til stor inspirasjon  for meg !  Masse glad i dere alle sammen !


Så når antallet likere er 150  trekker jeg en vinner :D   av dette smykke med facettperler i klase , med sølvfarget kjede og matchende øredobber !
Men jeg har tenkt å være litt kjip denne gangen  , så om du vil være med i trekkningen  Må du kommentere under innlegget her ! Har du ikke egen blogg , kan du  bruke anonym og skrive navnet ditt !

Har laget 10 sånne sett i dag , så nå tenker jeg det blir perlepause en stund !
Kanskje det blir litt strikking i helgen i steden !
Ha en kreativ helg folkens ! 

16 kommentarer:

Kirsti sa...

Hei fine jenta. Blir kjempe innspirert av å se på alt det fine du lager. Liker spesiellt godt de flotte engle smykkene du lager.. Ønsker deg og dine en kjempefin helg.Koselig å lese bloggen din.God klem fra Kirsti

Mors Hjertekurv sa...

Takk Kirsti ! Veldig koselig å høre ! Jeg er også veldig glad i de englenen , kanskje derfor det blir så mange av de ;) Stor god klem til deg og dine også !

Mandy Lou sa...

Æ like!!! :) Nye kjempefine smykker! Glad for at du har fått så mange likere. Det har du virkelig fortjent! God helg, snuppa!

Mors Hjertekurv sa...

Takk Mandy L <3 Kjekkt med slike gode og trofaste tilhengere <3
Riktig god helg til deg og diamantene også :D

Anonym sa...

Du e kjempeflink... Ser du allerede har lagt inn bilde av den i "reiste" me igår kveld.... Imponert over din kreativitet :-) Arti å sjå alt du får t... Unni Fagerberg :-)

Mors Hjertekurv sa...

Det er nok fordi dere er så flinke til å komme med kos komentarer at det blir så mye kreativitet her vet du Unni :D Kjempe artig at du tok turen innom i går ! Ha en flott helg !

Bugla1963 sa...

Utrolig tøft smykke....

Mors Hjertekurv sa...

Takk Bugla :D Håper du får utløp for kreativiteten i helga ! Kose deg !

HeklePinne sa...

Du er så kreativ at jeg gremmes nesten over meg selv:-) Tenk at du er søsteren min! Kjempe glad i deg søss, smykkene dine er de fineste jeg vet om :-)

Mors Hjertekurv sa...

Morro klumpen ! Slutt å gremmes og ta en kikk på allt du kreerer sjøl du , så skjønner du nok at du ikkje e så heilt borte sjøl heller :D Men syns det e fole kjekkt at du like smykken mine så godt <3 Glad ti deg å søs <3

Nina Kristin sa...

Heisann, nå oppdaga jeg bloggen din også :) Legger den til i lista mi, slik at jeg ikke går glipp av et eneste innlegg! Min blogg er dessverre litt i pausemodus (igjen), er vel et halvt år siden jeg skrev noe sist i den...

Kreativiteten min er det så som så med, har veldig lyst til å lage fine smykker, men... det stopper seg liksom litt. Har faktisk litt utstyr liggende også, men... Får nyte synet av dine i stedet!

Anonym sa...

Flotte smykke og strikking du laga,tek av meg hatten for deg,at du rekk alt:-)

Mors Hjertekurv sa...

Så fint at du fant bloggen Nina Kristin :D Kjempe artig at du legger deg til som følger da :D
Du skal se kreativiteten kommer dalende snart , går litt i bølger her også !
Du får ta frem perletinga dine en dag og lage deg noe lekkert :D Kjempe artig hobby ! Skal se om jeg ikke kan finne bloggen din også , regner med den straks er full av nye smykker ????

Takk til deg annonym for kos kommentar :D

Ragnhild ville gjerne være med i trekkningen , men fikk desverre ikke til å kommentere , så jeg hjelper litt . Så nå er Ragnhild også med !

HobbyMegHer sa...

Så moro med gi-bort! =D
Jeg vant jo fine maskemarkører av deg tidligere, og de brukes mye.
De er jo bare helt nydelige! =)

Elisabeth Bentsen sa...

Så mye fint du lager,Katrine! Du er virkelig kreativ.

Anonym sa...

Ønska me virkelig maskemarkøra:-) såg dei på strikkekafe her en kveld og dei va fine:-)
Mette