tirsdag 27. desember 2011

Jøss hvor ble det av tiden skal tro ????

Nei å nei  nå er det jammen lenge siden gammla var innom her å skrev litt . Ikke et eneste innlegg i desember og nå er måneden snart forbi . Jammen er ikke året snart slutt også, og vi kan skrive 2012 om bare noen dager .
Vel det er jo lett for at det blir litt hektisk før jul, og jeg har ikke hatt overskudd til å skrive noe særlig .
Har  vært mye strikking av julegaver og smykker som skulle ut før jul .
Også ble det jo juleforbredelser med baking og  kos med Lillebror :D
Det kom til et nytt familiemedlem i løpet av Desember , denne flotte hatte modellen .
Vi har mistet en god venn denne måneden også Theodor har vandret avgårde og  vært borte i over 14 dager nå så vi regner ikke med at han kommer tilbake . Han var jo gammel og ville helst ligge i godstolen hele dagen. Her var han siste gang vi så ham . Vi håper så klart han skal komme hjem , men må vel bare innse at det nok er fantasi .
Men vi har nå alikevel fått kost oss  en del .
Lillebror har baket små kaker og det har blitt pynting av  pyntet pepperkakehus
Så har  jeg vist strikket minst 6 av de luene her  og gitt bort til jul  + noen jeg faktisk glemte å ta bilde av. De hadde tekst på  så det ble 3 av de også .
Den ene med tekst har jeg knipsa , her brukte je maskesting og som dere ser er det ikke det  jeg gjør best . På de to andre bestemte jeg meg for å strikke inn bokstavene og det ble mye penere :D
Lillebror  laga juepynt , men syntes de  ble vel lenge å vente med å pynte juletre , så  han pynta like godt palmen . Syntes jeg var utrolig lurt, tenker jeg skal ha julepalme neste år , ingen dryssing av barnåler  også kan den brukes etterpå også !!!!!!!!!!!!!
Kjempestilig ble den :D
Lillebror syntes vist at Mamma lignet litt på nissen fordi hun laget så mange julegaver ,  men så viste det seg at vi nok har flere nisser i hus ;)
For dette flotte kaffe kruset hadde Lillebror laget til meg , og dere kan tro kaffen smaker ekstra godt nå :D

Så har jeg endelig fått kjøpt meg nytt kamera ,  ble et hendig lommekamera fra Sony  selv om jeg egntlig hadde sikkla lenge på et hybridkamera .

Det er jo ikke bare vi mennesker som synes jul er gøy da ;) 


Kaisa  ventet spent på å få åpne sine pakker :D  Ellers har vi  slappet av å kost oss  i romjulen ,  ja det har nesten blitt for mye , så  mulig det blir godt med en kjapp tur på jobb i morgen :D


Ingen kommentarer: