søndag 11. mars 2012

På slankern :)

Nå har jeg vært riktig flink og fått slanket litt mere garn , har faktisk bare kjøpt 4 nøster denne uka ...... Jo jeg har litt abstinens  faktisk .

Det er slettes ikke bra å bo for nære Rauma Ullvare fabrikk , når en skal slanke garn lageret . Men det må til  , for det er snart ikke palss til noe annet . Heldig vis har jeg en del jeg skal få  brukt til noen litt større prosjekt  og da kan det jo bli håp om mer handel ti hi


Har fått dilla på de her halsene ,  trodde faktisk ikke den skulle gjøre seg så godt i hvit/natur  men det gjorde den jo faktisk , og så vips hadde jeg brukt opp siste nøste  med Mor Åse ul/bomull og fått en super gave til en venninde .
Oppskriften er hentet fra  Viking desigen  oppskrift nr 1112-12
Linker til Pinnekrokens  utfordring Den store Garnslankingen


Og  jammen har det blitt 3 par med pulsvarmere , rester fra halsene  , to teite Rosa som Lillebror sa og noen  riktig tøffe  med star wars på til lillebror :P
Kan bare opplyse om at de som fikk rosa syntes det var mye bedre enn Star wars , ti hi .
Linker de også til  Pinnekrokens Den store garnslankingen

Dessuten har jeg endelig fått ut fingern og laget en hals til meg selv , her har jeg  kjøpt garn til akkurat denne ,  "Odin" fra Viking , men  ikke fått ut fingern og laget den før nå .


Skikkelige happy farger :)   Mønster fra viking design 1112-12.

Ønsker dere alle en riktig kreativ uke , her skal det slankes mer så en får bare henge i ....


2 kommentarer:

Mandy Lou sa...

Skikkelig lekre saker altså! Må bare innrømme at den hvite halsen ble veldig stilig selv om jeg helst sverger til masse farger ihverdagen. Hehe!

ladybug sa...

En fin venne gave, absolutt flott i natur farge :-)

Takk for bidraget ditt i utfordringen vår.

-Pinnekroken-