søndag 31. juli 2011

Rakk det !

Nå har jeg ikke fått vært med på utfordringene hos Pinnekroken på kjempe lenge og jeg har litt abstinenser ..... Det er jo så utrolig artig å være med der . Men så har det vært en del andre prosjekter som bare har måtte blitt ferdig !  Jeg  hadde håpet å få ferdig en tovet veske til utfordringen og jammen rakk jeg det på hengende håret bare noen timer til utfordringen tar slutt !

Mitt bidrag  blir denne vesken som jeg fant oppskrift på HER  Har brukt dobbelt Artic garn (Trysil Garn )  og pinne nr 8  for at det skulle stemme med  strikkefastheten . Klaffen er hekklet , her valgte jeg å bruke  en annen farge for at det skulle komme bedre frem !Synes den ble ganske så lekker også :D

8 kommentarer:

to vrange sa...

Så artig den var! Stilig med grønt på klaffen, syns jeg!

Myrte ♥ sa...

Så stilig det ble med den hekla klaffen i annen farge =)

Señorita Vero sa...

Den ble kjempelekker! Smart å velge en annen farge til klaffen. Det ga vesken et ekstra piff! Lykke til i utfordingen :)

Miriam sa...

Takk for at du deltar i utfordringen hos Pinnekroken!

Råstilig veske! Utrolig fint med klaff i kontrastfarge :)

HeklePinne sa...

Rå lekker med den hekla klaffen :-)

Pia81 sa...

Den var kjempe stilig. ;) Takk for kometar i bloggen min ;D

Maria sa...

Koselig å se at du har vært innom bloggen min. Her tror jeg ikke jeg har vært før,å det er alltid koselig å stikke innom nye blogger. Den veska der likte jeg kjempe godt.

Mors Hjertekurv sa...

Takk for alle de søte kommentarene :D Kjempe kos at så mange har funnet veien hit inn ! Tror nok at veska blir en av mine favoritter også , enda jeg har en del å velge i ;)