søndag 9. oktober 2011

Den ultimate gave til den moderne Mannen !

Ja det nærmer seg farsdag med storm skritt og hva skal en nå finne på til far ?  Sokker , luer og skjerf er jo forlengst brukt opp .
Nå hadde det seg slik at jeg og søstern som har  sine egen Blogg  begynte å diskuterte hvordan en skulle legge ut noen koppefiller vi strikket i bloggen fordi det ser jo egentlig ganske gørr ut med et par koppefiller !
Når jeg og søstern  diskuterer slike ting tar ofte den enen ideen den andre og til slutt endet det opp med at  det ble en riktig flott gave til Far !

Den moderne mann tar jo del i  hjem og familie i mye større grad enn tidligere  og  det er jo klart at han også må ha  skikkelig utstyr når han skal  vaske opp .
Så  tre  koppe filler til far , ene med teksten FAR , en med bil og den siste med  4 rundinger.  svart matcho oppvaskbørste og Oppvaskmiddel :D

Klutene er striket i dobbelt helårsgarn fra Rauma ullvare , den grå i Duett også fra rauma ullvare .
De er strikket fra hjørne til hjørne  la opp tre masker og øket den andre masken i hver omgang , og ved ønsket bredde  fellte jeg  den andre masken hver omgang  til det var tre masker igjenn .
Det var utrolig ekkelt å sy fast noe på klutene og jeg hadde tenkt meg tekst på alle tre , men gav opp så det ble bil og  rundinger  på de to neste
Vi har nok ledd litt av denne  fars gaven , men klutene kan nok også brukes til å vaske bil med om far ikke  er mann  nok til å ta oppvasken ;)
Dette blir også mit bidrag til Pinnekroken's utfordring " til mannen " 
For deg som enda ikke har funnet på noe til Far  , vet du nå hva du har å gjøre :D
Det gikk fort unna å strikke  noen kluter .
Fortsatt kreativ Søndag !

3 kommentarer:

Mandy Lou sa...

En virkelig råstilig farsdagsgave! :)

Lene - The knitting needle sa...

Artig! Kjempe fine:)

Miriam sa...

Takk for at du deltar også i denne utfordringen hos Pinnekroken!

Så morsom gave til far! :)